casino siteleri
FashionProductsWomen's Interests

De Bästa Ansiktsbehandlingarna I Stockholm

Från allsidig föryngring till kurer för specifika hudproblem, det här är ansiktsbehandlingarna (och utövarna) att boka i Stockholm 

Ansiktsbehandlingar. Skönhetsredaktörer och hudexperter kommer att tala om för dig att du bör ha dem lika regelbundet som hårklippningar . Och om du har ett specifikt problem att ta itu med, kan det vara omvälvande att hitta en bra ansiktsvårdare. Men för de flesta innebär tiden och kostnaden att de blir en sällsynt behandling som. Om du är välsignad med ganska jämn hud och inte är en supermodell som förlitar sig på en kristallklar hy, är helt okej. En hudvårdsrutin med en fantastisk fuktkräm, bra rengöring och en och annan ansiktsbehandling stockholm kommer att hålla din hud i toppskick.

Detta skapar dock en annan fråga. Om du inte får ansiktsbehandlingar ofta, hur vet du vem du ska vända dig till när det är dags för lite mer intensiv föryngring? Svaret ligger i detaljerna i din hud. Behöver du hjälp med ett utbrott? Hitta en expert på LED-ljusterapi. Kämpar du med uttorkning? Ring en av Londons många Hydrafacial-utövare.

Ansiktsläkare

Lyckligtvis är huvudstaden full av estetiker, hudläkare och ansiktsläkare i världsklass. Som erbjuder ett stort utbud av behandlingar som lovar allt från en allmän upplyftning till nischade. Och skräddarsydda läkemedel noggrant anpassade efter dina behov. Här är vår guide till de bästa ansiktsbehandlingarna (och ansiktsvårdarna) i Stockholm.

 Stockholms Eliva Skönhet är också hem för ett av dess mest spännande hudvårdserbjudanden som förvandlar svit 103 till en fristad för allt välbefinnande, med behandlingar tillgängliga individuellt eller som en del av Eliva Skönhet wellness vistelsepaket. För de som är nya inom ansiktsbehandlingar är behandlingslistan lyckligt kort. Med bara märkets Signature ansiktsbehandling och Digital Fatigue ansiktsbehandling som erbjuds. Om du har tillbringat de senaste 18 månaderna böjd över flera skärmar rekommenderar vi starkt den senare.

Behandlingen börjar med andningsarbete och inhalationer för att lugna nervsystemet. Behandlingen börjar med en skonsam rengöring följt av de Mamiels unika Cleanse Release 10. En teknik utvecklad för att sparka lymfsystemet igång och släppa spänningar i ansiktsmusklerna. En peeling, serum och LED-mask följs av en Qi-föryngringsmassage för att öka cirkulationen och ge näring åt huden. Slutligen appliceras en oxygen dome-mask för att aktivera cellerna och lämna hyn återfuktad och glödande.

Beyond Medispa på Harvey Nichols

En del av Harvey Nichols omfattande skönhetserbjudande på fjärde våningen. Beyond Medispa är din favorit för intensiva behandlingar grundade på vetenskap och medicinsk forskning. Leds av ett team av läkare, sjuksköterskor och kvalificerade estetiker, är ansiktslistan här omfattande. Med behandlingar som sträcker sig från LED-ljusterapi och syrgasbehandlingar till CoolLaser-sessioner. Om du letar efter något verkligt föryngrande, välj dock Obaji Blue Radiance Peel. ansiktsbehandling

Behandlingen lovar att eliminera fläckar, ojämn pigmentering, akneärr, rynkor och solskador, och behandlingen kan skräddarsys efter dina specifika behov. Med allt från lätta till medicinska peelingar tillgängliga. Använd 20 procent salicylsyra, om du är ny på peeling, slappna av försiktigt och var beredd på lite stillestånd. Huden kan flagna i upp till fem dagar efter behandlingen. Slutresultatet är dock en ungdomlig, frisk och strålande hud som är väl värd att spendera några dagar på att längta efter.

Skönhetsbehoven

Undangömt på Stockholms vackra gator har wellness-destinationen Radiance tillgodose skönhetsbehoven hos Sohos arbetare och invånare sedan 2009. Behandlingslistan sträcker sig från naglar och garvning till massage och hårborttagning.

Faktum är att listan är så omfattande att vi starkt rekommenderar att du börjar med Dermalogicas Face Mapping-konsultation. Huden analyseras zon för zon för att identifiera omedelbara och framtida problem och produkter och behandlingar ordineras. När du är klar kan du välja den Radiance-behandling som bäst passar dina behov. Kort om tid? Décleor’s Discovery ansiktsbehandling använder eteriska oljor och massage för att återuppliva trött hud och kan göras under din lunchrast. Vill du ta itu med ett specifikt tillstånd? Dermapens mikronålbehandlingar lovar omedelbar förbättring av akneärr, fina linjer, hudbristningar och pigmentering. Och om det bara är en dos hydrering du behöver? Guinots växtbaserade produkter kan kombineras för att släcka huden samtidigt som de lyfter och bekämpar ålderstecken.

ElivaSkönhet har lagt ner tid. Och kraft på att se till att dess spautbud är ett av de bästa i centrala Stockholm. Förutom att erbjuda en lyxig spadag, bygger dess enorma utbud av ansikts. Och kroppsbehandlingar på holistiska traditioner från hela världen. Och administreras i 13 överdådiga behandlingsrum designade för att blockera påfrestningarna i världen utanför.

Det senaste tillskottet till den stora ansiktsmenyn är Eliva Signature Glow Facial. Beskrivs av det Stockholmsbaserade hudvårdsmärket som en icke-kirurgisk ansiktslyftning, denna fantastiska allround ansiktsbehandling kombinerar massagetekniker med kraftfulla ingredienser för att lyfta och slappna av ansiktet och främja leveransen av produkten djupt in i huden. De första porerna öppnas med varma kompresser innan ett passionsfruktenzym och AHA-mask appliceras för att förbättra lystern. En LED-mask används sedan för att öka kollagenproduktionen och lämnar huden smidig och polerad.

Hälsoklubb

 Beläget i den chica Chelsea-medlemmarnas enda hälsoklubb med samma namn, är KX Spa, tack och lov, öppet för allmänheten, vilket ger oss alla tillgång till dess banbrytande hudvård och skräddarsydda behandlingar. En rad ansiktsbehandlingar från gästutövare och varumärken, inklusive zonterapeuten Charbec Baker, Exilis och LPG, finns tillgängliga tillsammans med KX:s signaturbehandlingar – som inkluderar den berömda HydraFacial, ansiktsbehandling.

HydraFacial är så effektiv att dussintals av Londons främsta kliniker nu erbjuder en variant av den. Levereras via en patenterad enhet som använder en virvlande rörelse för att ta bort döda hudceller och orenheter samtidigt som den lugnar huden, den sexstegsprocess som innehåller aktiva botaniska ingredienser, såväl som antioxidanter och peptider, för att avgifta, rengöra, exfoliera, ljusa, extrahera och återfukta . KX erbjuder två varianter av Hydrafacial: Detox (med extra LED-ljusterapi) och Glow (med LED-ljusterapi och intraceutisk syrgas).ansiktsbehandlingarna

 Om du tänker på ansiktsbehandlingar som en engångsbehandling är du allvarligt missad. Även om de kommer med en humörhöjare, bör du inte spara ansiktsbehandlingar för när du har en tuff vecka eller dålig huddag, eller en tuff vecka på grund av dålig hud. Du bör regelbundet kolla in hos din estetiker som du skulle göra med en vän, och först då kommer din hudvårdsrutin att vara komplett. Det är dags att lägga ditt ansikte i händerna på hudvårdsspecialister och upptäcka din huds fulla potential.

VAD ÄR EN ANSIKTSBEHANDLING?

ansiktsbehandlingarna Ansiktsbehandlingar är förskönande hudbehandlingar som arbetar för att förbättra hudens hälsa och utseende. De mest effektiva hudvårdsrutinerna innehåller ansiktsbehandlingar för att upprätthålla hudens allmänna välbefinnande och/eller behandla specifika hudåkommor, eftersom de utförs av utbildade proffs för att ge dramatiska resultat som inte kan hittas i ditt badrumsskåp.

När vi tänker på ansiktsbehandlingar tänker vi vanligtvis på krämer, serum och geler som masseras in i huden, och även om de är ansiktsfamiljens OG:er, låt oss inte glömma alla de drivna handhållna enheterna och ljusemitterande maskiner som förtjänar också en plats vid bordet.

TYPER AV ANSIKTSBEHANDLINGAR

ansiktsbehandlingarna

 

  1. Microneedling ansiktsbehandling
  2. Oxygen Ansiktsbehandling
  3. Kemisk peeling Ansiktsbehandling

Microneedling ansiktsbehandling

VAD ÄR EN MICRONEEDLE ANSIKTSBEHANDLING OCH VAD GÖR DEN?

En ansiktsbehandling med mikronål inducerar produktion av kollagen och elastin eftersom den använder en kraftfull ansiktsrulle eller penna med små nålar för att försiktigt punktera huden. Dessa små nålstick kommer att kickstarta läkningsprocessen som innebär att man skapar ny kollagen- och elastinrik vävnad.

På grund av ökningen av kollagen och elastin i huden är det en populär ansiktsbehandling mot åldrande eftersom vi naturligt producerar mindre av båda när vi åldras – whomp, whomp. En ansiktsbehandling med microneedling kan jämna ut fina linjer och rynkor, fylla upp och strama upp lös hud. Dessutom, eftersom ansiktsbehandlingen mot åldrande stimulerar blodflödet med snitten som skapas av ansiktsrullen eller pennan för mikronålar, får du en underbar lyster som skriker ungdomligt.

Det är också känt som en av de bästa ansiktsbehandlingarna för överbelastad hud och pormaskar, som när nålarna kommer in i och ut ur huden tar de bort döda hudceller, olja och annat skräp som fastnat i porerna, vilket gör att din hud kan andas igen.

BLITTAR EN MIKRONEEDLING ANSIKTSBEHANDLING AV AKNEÄRR?

Ansiktsbehandlingen kan minska uppkomsten av akneärr eftersom den påskyndar den naturliga läkningsprocessen. Under bara några sessioner kommer akneärr att se mindre, lättare och jämnare ut.ansiktsbehandlingarna

HUR FÖRBEREDAR JAG JAG FÖR EN MIKRONEEDLING-ANsiktsbehandling?

Microneedling ansiktsbehandlingar behöver lite förberedelser eftersom de lätt sårar huden, därför är det viktigt att optimera din huds hälsa innan du genomgår ansiktsbehandlingen. Detta inkluderar att religiöst följa en hudvårdsrutin (men undvika hårda och aktiva ingredienser), bära SPF och hålla sig återfuktad.

Oxygen Ansiktsbehandling

VAD ÄR EN SYREANsiktsbehandling OCH VAD GÖR DEN?

Som namnet antyder involverar en syreansiktsbehandling syre, vilket gör den till en av de bästa ansiktsbehandlingarna för överbelastad hud i behov av frisk luft. Under en syreansiktsbehandling appliceras en hög koncentration av rent syre i ansiktet för att ge djup näring till huden. Det förbättrar blodflödet och drar viktiga näringsämnen till hudens yta, förstör bakterier och gör huden ljusare.

HJÄLPER EN SYREANsiktsbehandling mot akne?

En av de största fördelarna med en syreansiktsbehandling är att minska uppkomsten av akne eftersom det dödar de akne-orsakande bakterierna som frodas av syrebrist. En annan bov bakom akne är tilltäppta porer, och denna djuprengörande ansiktsbehandling för akne kommer att rengöra och krympa porerna noggrant för att minimera instängd olja, smuts och döda hudceller. Resultaten? En ljusare, klarare hy.

HUR LÄNGE VARAR EN SYREANsiktsbehandling?

En syrgasbehandling ger ren lycka i 60 minuter. För att absorbera så mycket syre som möjligt börjar det med en rengöring och exfoliering. Därefter appliceras syret följt av gul LED-ljusterapi för att öka syretillförseln och ta bort gifter långt efter ansiktsbehandlingen. Slutligen masseras våra signaturkryobollar in i huden för en svalkande känsla för att motverka värmen från lysdioderna. Tänk på din överbelastade hud, avsvälld efter denna ansiktsbehandling. ansiktsbehandlingarna

Kemisk peeling Ansiktsbehandling

VAD ÄR EN KEMISK PEEL ANSIKTSBEHANDLING OCH VAD GÖR DEN?

En kemisk peeling är en ansiktsbehandling som arbetar för att ta bort det yttre hudlagret, ta bort döda och skadade hudceller samtidigt som det stimulerar tillväxten av nya, friska hudceller. En kemisk lösning appliceras på huden som sträcker sig från mild till intensiv för att kickstarta ansiktsförnyelse, vilket avslöjar vacker, ljus hud under.

Det används mest för att behandla hudproblem som lägger år till huden, inklusive matthet, solskador, hyperpigmentering, fina linjer och rynkor och förlust av elastin och kollagen. Eftersom du inte behöver välja ett anti-aging fokus för ansiktsbehandlingen, är kemisk peeling en av de bästa ansiktsbehandlingarna för åldrande hud eftersom de kan rikta in sig på alla ovanstående problem på en gång.

ÄR KEMISKA PEELS FÖR ANSIKTET SÄKRA?

Ansiktsbehandlingen mot åldrande är helt säker när den utförs av en utbildad professionell eftersom de ger råd om vilken styrka av den kemiska lösningen som är lämplig för din hudtyp. Om du är ny på kemisk peeling rekommenderar vi att du håller dig borta från kemisk peeling för DIY-ansiktsbehandlingar tills du har fått expertvägledning om ansiktsbehandling.

KAN JAG FÅ EN ANSIKTSBEHANDLING OM JAG HAR ROSACEA?

Att ha rosacea betyder inte att du måste gå miste om ansiktsbehandlingar, det betyder bara att du måste välja en som syftar till att behandla rosacea eller är lämplig för rosaceahud, beroende på ditt mål.

Microneedling är inte en behandling för rosaceahud, men genom att skapa små kanaler in i huden kan det öka produktabsorptionen från hudvårdsprodukter som fungerar för att behandla rosacea. För att behandla rosacea rekommenderar vi en vanlig syrgasansiktsbehandling eftersom den hjälper till att lugna rodnad och stärka kapillärerna, vilket gör att de mindre benägna att vidgas.

 

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button